اگر ایشان بعد در اختیار گرفتن ثلث اگر به وصیت عمل نکند چگونه میتوان وجه مورد نظر را از ایشان طلب کنند؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۸۶ #59787312

با سلام . پدر مرحومه اینجانب وصیتی بر ثلث اموال خود داشتن ( وصیت از نوع عهدی بود نه تملیکی ) . تا برادرم که وصی بود از ثلث وصیت شده احسان کند البته با ذکر احسان کند در شان و اعتبار خانوادگی. البته تقسیم ترکه ما در دست دادگاه هستش .
حال سه سوال :
یک . در صورت فروش مزایده ملک مورد وصیت : دادگاه تمام ثلث را در اختیار ایشان قرار خواهد داد تا صرف احسان کند ( البته در متن وصیت از جمله : احسان در فراخور اعتبار و شان خانوادگی قید شده است و نیز کلماتی که وصی اختیارات تام داشته باشد استفاده نشده است؟
دو . اگر ایشان بعد در اختیار گرفتن ثلث اگر به وصیت عمل نکند چگونه میتوان وجه مورد نظر را از ایشان سایر وراث طلب کنند؟
سه : تا چه مدت وصی میتواند وجهی که در اختیار دارد صرف احسان کند مثلا شاید ایشان تا چند ماه و چند سال استفاده شخصی کند و یا اصلا به جیب بزند؟

مشاوره حقوقی ارث
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر برادرتان طبق وصیت عمل نکند مسئولیت خواهد داشت.

برادر شما به عنوان وصی باید با توجه به متن وصیت نامه اقدام نماید و در صورتی که خلاف متن وصیت عمل نماید مسوول بوده و قابل عزل خواهد بود

اگر وصی تعیین شده ثلث به ایشان واگذار میشود اگر به وصیت عمل نکرد و وصیتنامه رسمی است یا در دادگاه تایید شده الزام وصی به انجام وصیت را بخواهید

با سلام
اگر برادرتان طبق وصیت عمل نکند مسئولیت دارد و خود به خود عزل می شود .

سلام، برادرتان به عنوان وصی گردیده و ثلث اموال در اختیار وی قرار می گیرد تا نسبت به انجام موضوع وصیت اقدام کند. در فرض عدم انجام عمل نیز وصی مطابق قانون مسوول و منعزل است لکن ثلث مورد نظر در اختیار وراث قرار نخواهد گرفت.

باسلام
طبق وصیت باید انجام شود

برادرتان وصی پدرتان بوده و نمیتوانید ایرادی بگیرید