آیا میتوان بعد از جلسه دادگاه و مشخص شدن استرداد جهیزیه آنها را از زوجه خرید؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۱۱ #59770487

موردی که برایم سوال بوده و جایی جوابی برای آن دریافت نکرده ام این بوده که آیا زوج میتواند بعد از مشخص شدن لوازم قابل استرداد جهیزیه به دادگاه اعلام کند که حاضر است به میزان ارزش این اموال منقول نقدا به زوجه پرداخت کند تا دیگر همان اموال به نام زوج ثبت شود؟
اگر پاسخ مثبت است، آیا به نرخ روی فاکتور محاسبه میشود یا به نرخ روز؟ قیمت دست دوم یا قیمت نو اموال؟

مشاوره حقوقی خانواده
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در استرداد جهزیه باید عین آن مسترد شود و اگر عین آن موجود نبود مثل یا قیمت آن باید به زوجه مسترد شود و برای خرید اموال از زوجه باید جداگانه با ایشان به توافق برسید.

با سلام
دادگاه در رای خود حکم به استرداد عین اموال می دهد مگر اینکه در این خصوص توافق نمایید.

با سلام
در دعوای استرداد جهیزیه قاضی حکم به استرداد عین وسایل را خواهد داد در خواست زوج چنانچه زوجه نپذیرد تاثیری ندارد اگر هم زوجه بپذیرد باید مبلغ هم مورد توافق باشد

در صورتی که بر پرداخت بهای جهیزیه به زوجه به جای عین آن توافق نمایید، این امر امکانپذیر خواهد بود. در این صورت راجع به مبلغ پرداختی به ایشان نیز طبق توافق عمل خواهد شد.

خیر عین اموال می بایست مسترد شود مگر زوجه در این خصوص توافق نماید

با سلام
در صورتی که بین شما و همسرتان توافقی صورت بگیرد، امکان دارد اما در غیر این صورت باید اموال مسترد شود.

در صورت رضایت زوجه و توافق بر مبلغ خاصی این کار ممکن است.