باید کدام اول پرداخت بشه؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۶۹۴ #59762793

سلام خسته نباشید
اگر مردی فوت کنه در اثر تصادف و دیه را دریافت بشه
و زن ۱۴ سکه عندالمطالبه و ۱۰۰ سکه عند استطاعه مهرش باشد و دارای یک فرزند هم باشند و پدر و مادر مرد هم در قید حیات باشند و مرد به جز پول دیه و ماشین تصادفی چیزی نداشته باشه
باید کل ۱۱۴ سکه زن را پرداخت کرد و بعد تقسیم ارث بشه یا فقط ۱۴ سکه داده بشه و بعد از تقسیم ارث اگر پولی باقی ماند ۱۰۰ عدد بقیه پرداخت بشه؟

مشاوره حقوقی ارث
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام،آنچه مسلم است دیه عضو یاقتل جزودارایی فرد میباشدلذاهمسرمقتول ویامصدوم دیه راپیش ازبه ارثرسیدن به وراث توقیف کرده وابتدا مهریه خودرابرداشت کند.

درود باید دادخواست مطالبه مهریه بدهید ابتدا مهریه شما پرداخت میشود زیرا جزو دیون ممتاز است.

سلام باید دادخواست مطالبه مهریه بدهید ابتدا مهریه شما پرداخت میشود

مهریه دین ممتاز است و می توانید کل مبلغ دیه را توقیف کنید.

باسلام
کل مهر را به اجرا بگذارید و مهریه جزو دیون ممتاز و اول مهریه زوجه پرداخت خواهد شد

اگر دیه کفایت کند باید ابتدا کل مهریه شما پرداخت گردد
و بعد تقسیم ارث صورت گیرد

سلام
کلیه مبلغ مهریه را میتوانید از ما ترک دریافت نمایید