باید یک سکه بهار ازادی خریداری کنم یا معادل پول اونو به اجرای احکام بدم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۸ #59753200

سلام
من خرداد ماه، حکم اعسار مهریه ام پذیرفته شد و محکوم به هر هشت ماه یک سکه شدم
اواخر بهمن ماه موعد پرداخت سکه من هست
بعدشم چون خودم محل زندگی خودم ، شهر ید غیر از محل دادگاهه چطوری به یکی از اقوام وکالت بدم که بره این کار رو انجام بده؟
ممنون از پاسخگویی

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سکه را خریداری نمایید و وکالت بدهید که ایشان تحویل اجرای احکام دادگستری بابت مهریه دهند.

سلام از طریق واحد فروش سکه میتوانید اقدام نمایید و البته نمیتوانید به اقوام وکالت کاری دهید

اولا که وکالت افراد عادی در دادگستری پذیرفتنی نبوده و الزاما باید به یک وکیل دادگستری وکالت بدهید . ثانیا - در دادگاهها و مجتمع های خانواده قسمتی برای فروش سکه وجود دارد که میتوانید سکه مذکور را از آن قسمت ابتیاع نمایید .