برگشت زدن چک ضمانت بدون خلف وعده متعهد چه حکمی دارد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۸۶۸ #59751642

یکی از دوستان چکی که نزد وی برای تضمین پرداخت اقساط وام بوده را قبل از سررسید و بدون خلف وعده وام گیرنده برگشت زده است و فرد متعهد از ایشان شکایت کرده است. وضعیت پرونده چگونه خواهد شد؟

مشاوره حقوقی چک
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
از موارد خیانت در امانت هست و شکایت کیفری میشه مطرح کرد

سلام
باتوجه به انجام تعهد از سوی صادر کننده چک تضمینی ،عمل وی (برگه کردن چک) بزه اتهام خیانت در امانت است

در حکم خیانت در امانت است

سلام
چنانچه چک مزبور بدون خلف وعده وام گیرنده برگشت شده و این برگشت موجب خسارت و ضرر به صادرکننده چک شده باشد احتمالا وقوع عناصر خیانت در امانت محرز است

سلام دوست عزیز اگر وصف امانت را ثابت کنید خیانت در امانت است

بسمه تعالی : در صورت اثبات تضامنی بودن چک و داشتن قزرار داد یا ادله اثبات ، چک باطل و از مصادیق خیانت در امانت است