آیا می توانیم از پدرمان به دلیل فحاشی و ضرب و شتم شکایت کنیم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۹۷۴ #59745396

بار ها پدرم من و برادرانم را مورد ضرب و شتم و فحاشی قرار داده و آرامش را از ما گرفته من بیست ساله هستم و نمیتوانم با او حرف بزنم یا درخواستی کنم در سه سال اخیر اقدام به فروش املاک کرده و پول حاصل از فروش را خرج بیهوده درحال حاضر دوباره قصد فروش خانه را دارد و وقتی با او مخالفت میکنیم مارا تهدید میکند میترساند.چه باید بکنم؟

مشاوره حقوقی تهدید
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بانظر کارشناسان محترم موافقم

با درود فراوان
بله میتوایند از ایشان بدلیل ضرب و جرح و توهین شکایت نمایید .

ولیکن توصیه میشود با اورژانس اجتماعی به شماره ۱۲۳ تماس داشته باشید تا مشاوران مربوطه به شما کمک کنند .

سلام حفظ احترام پدر و مادر در هر حال لازم است و پدر و هر شخصی اختیار اموال خود را دارد . حق شکایت در خصوص توهین و کتک کاری برای شما محفوظ است . اما بهتر است ابتدا با یک مشاور روانشاسی موضوع را در میان بگذارید . ان شاء الله حل می شود .

سلام و وقت بخیر
می توانید با مراجعه به دادسرای محل اقامت پدرتون ، شکایتی مبنی بر ضرب و شتم داشته باشید ضمن اینکه برای اثبات گواهی پزشکی قانونی لازم هست، برای اثبات ضرب و شتم صورت گرفته تا قبل72 ساعت به پزشکی قانونی مراجعه نمایید .