در دادخواست طلاق توافقی، توافق نامه ای که با حضور شهود بین خودمون امضا شده باید ضمیمه بشه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۵ #59736138

سلام و عرض ادب خدمت بزرگواران
صمن عذر خواهی بابت اینکه وقتتون رو میگیرم چند سوال در خصوص طلاق توافقی داشتم که قطعا سوال خیلی از عزیزانی هست که تو این مرحله دشوار از زندگی قرار دارند و پاسخ های شما عزیزان میتونه کمک حالشون باشه.
۱- در دادخواست طلاق توافقی، توافق نامه ای که با حضور شهود بین خودمون امضا شده باید ضمیمه بشه؟
۲- آیا میشه از قاضی خواست که حق رجوع به مابذل که در توافق نامه سلب و ساقط شده، در رای هم بیاد؟
۳- اگر قاضی در رای، حق رجوع به مابذل رو سلب و ساقط نکنه اما در توافق نامه در حضور شهود سلب و ساقط شده باشه، باز زوجه میتونه در مدت عده به مهریه رجوع کنه؟
۴- آیا قاضی خودش حق تجدید نظر خواهی رو ساقط میکنه یا خودمون باید بگیم؟
۵- زوج میتونه بعد از تعیین شعبه دادگاه طلاق، با مراجعه به شعبه تقاضا کنه دادگاه طلاق بره همون شعبه ای که پرونده مهریه داره رسیدگی میشه تا از این طریق زودتر پرونده مهریه مختومه شه؟
۶- اگر در یک شعبه دادگاه یکی از جلسات پرونده مهریه تاریخش زودتر از تاریخ دادگاه طلاق باشد، میشه زمان رسیدگی به طلاق رو جلو انداخت که در همون جلسه مهریه بهش رسیدگی بشه؟
با تشکر فراوان

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله‌توافق‌نامه‌باید‌ضمیمه‌بشه‌یا.در‌متن‌دادخواست‌قید‌بشه۲حتما‌دررای‌قیدمیشه۳‌بله‌امکان‌رجوع‌است۴باید‌حضوری‌هر‌دو‌برن‌و‌ساقط‌کنن۵با‌قید‌اینکه‌درشعبه‌فلان‌سابقه‌ارجاع‌داره‌در‌دادخواست‌بله۶در‌هر‌حال‌باید‌درخصوص‌مهریه‌تعیین‌تکلیف‌شودو‌نیازی‌به‌توقف‌نیست