چطور میتونم پاسپورتم رو تمدید کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۱۱ #59705426

سلام
من ۲۱ سالمه قبل از اینکه ۱۸ سالم بشه با داشتن مدرک دیپلم برای ادامه تحصیل در دانشگاه به اوکراین رفتم و دیگه به ایران برنگشتم اما تا سال های آینده تاریخ پاسپورتم منقضی میشه و باید پاسپورتم رو تمدید کنم اما با وجود مشکلات سربازی به ایران نمیتونم برم الان من چطور میتونم پاسپورتم رو تمدید کنم اگه لازمه به هر کشور دیگه ای غیر ایران برم هم شرایط رو دارم الان چیکار میتونم بکنم آیا تمدید کردن پاسپورتم ممکنه؟ یا اگه نمیشه راه حل دیگه ای برام وجود داره؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر

الف - تردد به داخل کشور
۱. کلیه مشمولان غایب ایرانی مقیم خارج از کشور که حداقل سه سال درخارج از کشور اقامت داشته باشند می توانند در هرسال حداکثر دوبار و مجموعا به مدت سه ماه به داخل کشور تردد نمایند.(شرایط اقامت خارج ار کشور در بند(ج) بیان شده است.)
۲. مشمولان غایب مقیم خارج جهت دریافت مجوز تردد می بایست به نمایندگی دولت جمهوری اسلامی ایران در کشور محل اقامت مراجعه و گذرنامه آنان پس از احراز شرایط ، ممهور به مهر تردد با عنوان «اجازه تردد مشمولان غایب ایرانی مقیم خارج از کشور» گردد. همچنین لازم است در متن اجازه تردد،به شماره و تاریخ ابلاغیه ستاد کل نیروهای مسلح نیز استناد شود.
۳. مشمولانی که در اجرای مقررات مربوط ، جهت ادامه تحصیل از کشور خارج شده و دارای معافیت تحصیلی خارج از کشور میباشند ،در شمول این مصوبه نبوده و حسب مورد از تسهیلات تردد دانش آموزی یا دانشجویی استفاده خواهند کرد.
۴. فرزندان مشمول ماموران ثابت دولت در خارج از کشورکه به جهت همراهی با والدین ،دارای مجوز خروج از سازمان وظیفه عمومی می باشند نیز در شمول این مصوبه نبوده بلکه می توانند در طول مدت ماموریت والدین مطابق مجوز صادره ، اقدام به تردد نمایند.
۵. با افراد موضوع بند (۳) چنانچه ، از شمول مقررات مربوط خارج شوند ،صرفا با شرایط ذیل متوانند از مهر ویژه تردد بهره مند شوند ،برابر این مصوبه رفتار خواهد شد.
الف - صرفا در صورت ورود به غیبت
ب - در مهلت معرفی سابقه تردد نداشته باشند .
ج - اتمام معافیت تحصیلی آنها در سامانه وظیفه عمومی ثبت شده باشد .
ح - وثیقه مربوط به تحصیل آنان به نفع دولت ضبط گردیده باشد .
۶. مهلت اجرای این مصوبه تا پایان سال ۱۴۰۰ میباشد.

ب - اقامت خارج از کشور
افراد موضوع بند(ب)که دارای اقامت خارج از کشور با شرایط زیرباشند درشمول مقررات تردد قرار می گیرند:

۱- داشتن حداقل سه سال اقامت پیوسته در خارج متصل به زمان درخواست مجوز تردد.
۲- اقامت خارج در هرسال کمتر از ۹ ماه پیوسته یا ناپیوسته نباشد.(نه ماه اقامت در خارج و سه ماه تردد به داخل کشور به عنوان یک سال اقامت محاسبه می شود.)
۳- اگرسه سال اقامت مشمول در خارج در یک دوره چند ساله بوده ، می بایست پیوستگی بین سنوات اقامت با حداقل سه ماه اقامت در سال حفظ شده باشد.(این سه ماه فقط برای حفظ پیوستگی سنوات اقامت بوده و جزء اقامت سه ساله محاسبه نمی شود.)
مثال:چنانچه مشمولی در سال ۸۷ یازده ماه اقامت در خارج داشته ،در سال ۸۸ سه ماه ،