نحوه اعلام مفقودی سفته چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۸,۳۱۹ #59701906

با سلام به عنوان مستاجر، یک قطعه سفته مبلغ دار بابت حسن اجرای تعهدات به موجر تحویل داده ایم. بعد از خاتمه قرارداد، موجر از مفقود سفته سخن گفت. با اصرار ما اعلام کرد در حال ابطال سفته است. آیا سفته ای که صادرکننده اش ما بودیم می تواند در حالی که به گفته موجر، مفقود شده است، ابطال شود؟ در چه صورتی این حرف ایشان، مستند قانونی پیدا می کند و اساسا در صورت صحت ادعای ایشان در باب مفقودی سفته در نهایت چه مدرک یا مدارکی را باید از ایشان تحویل بگیریم که نشان دهد این سفته، قانونا ابطال شده است؟ اگر ایشان طی متنی به ما اعلام کند که مسئولیت عواقب سوء استفاده از ادعای مفقود شدن این سفته را می پذیرد، آیا باید بپذیریم؟ با تشکر از راهنمایی شما

مشاوره حقوقی سفته
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما می توانید با ارسال اظهارنامه ای مبنی بر استراد سفته شماره ...... اقدام نموده و در صورت ثابت شدن خلاف این امر ادعای خیانت در امانت علیه موجر مطرح نمایید.

با درود فراوان
ایشان بایستی مطابق قانون عمل نمایند و مفقودی سفته امانت را به شما اعلام کند و تعهد قانونی بدهد که این سفته با مشخصات کامل بعنوان امانت از جانب شما به ایشان سپرده شده است و ایشان این سفته را گم کرده اند و مسئول جبران هر گونه سوءاستفاده احتمالی و جبران خسارات وارده به استناد آن میباشند .