ایا زوجه می تواند درخواست منزل مستقل داشته باشد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۸۴ #59689638

با سلام
از نظر قانون ایا مرد می تواند همسر خود را برای زندگی مجبور کند که نزد پدر و مادر زوج باشند؟
ایا زوجه می تواند درخواست منزل جداگانه کند؟

مشاوره حقوقی خانواده
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر منزل والدین زوج دارای یک واحد اختصاصی باشد مثلا منزل دو طبقه زن نمیتواند مدعی شود ولا زوجه حق مسکن مستقل دارد.

با سلام
زوجه باید درمنزلی اقامت کند که زوج اقامت دارد.ازطرفی زوج باید برای زندگی (مشترک )منزل متناسب با شان زوجه تهیه کند.پس باید برای زندگی منزلی جداگانه تهیه کند وزوجه میتواند این حق را داشته باشد که در منزلی مستقل زندگی کند

به موجب قانون ایران حق مسکن با زوج می باشد و زوجه نمیتواند از این قضیه تمکین ننماید مگر اینه صابت کند محلی که زوج انتخاب کرده موجب عسر و حرج اون گردیده است

سلام خیر حق مسکن با زوج میباشد و زوجه باید در مسکنی که زوج اقامت دارد زندگی کند مگر اینکه خوف ضرر جانی و مالی برای زوجه باشد که با اثبات آن میتواند در منزل جدا زندگی کند.

نمی تواند مجبور کند
منزل جداگانه‌حق زوجه است