ایشون تو طول این مدتی که من در اظهارنامه براشون تایین کردم جواب منو میدهند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۲۷ #59653443

سلام خسته نباشین همسر برای من اظهار نامه ی عدم تمکین زده و بهم گفته طی مدت یه هفته به ایشون اعلام کنم که به خانه باز میگردم یا نه که من درجواب به اظهار نامشون با اوردن برگه پلیس دارم ازشون و بنا به امنیت جانی و ارامش ازشون تهعد محضری خواستم و بهشون یه هفته مهلت دادم تا جوابمو بدن میخواستم بدونم ایشون تو طول این مدتی که من براشون تایین کردم جواب منو میدن یا نه ؟یا اصلا در این جوابیه مدت زمانی که تایین کردم میتونن جوابمو بدن؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
پاسخ به اظهار نامه اختیاری میباشد

پیش بینی دادن پاسخ از سوی همسر به اظهارنامه میسر نیست . علی ایحال در صورت طرح دعوی میتوانید به مدارک موجود برای اثبات عدم تامین جانی استناد نمائید .

اظهارنامه با توجه به اینکه جهت رسیدگی تنظیم نمیگردد مثل دادخواست و شکواییه نیست که عدم پاسخگویی موجب محکومیت احتمالی گردد.
۵۰ درصد امکان پاسخ به اظهارنامه وجود دارد و بستگی به استراتژی دفاع طرفتون داره.

باسلام و احترام

به طور کلی ضمانت اجرایی نداره شما میتونید بااطلاع خانواده برگردین به منزل درصورت هرگونه تهدید و ضرب وشتم از سوی زوج شکایت کنید تا حداقل مدرکی دردست داشته باشید

با درود پاسخ اظهارنامه تکلیف نیست

باسلام
اولا هیچ الزامی برای ارسال جوابیه نیست ثانیا تعهدی که شما خواستین هیچ ضمانت اجرایی ندارد