چطور مانع سواستفاده بشوم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۲۰ #59645624

خودرویی را بنده که نظامی بودم‌ به درخوست برادر راننده که هزدوستان بنده هم بوده بعدازطمینان از تکمیل بودن مدارک راننده بجای پارکینگ اون همه به خواست برادرش که دوستم بوده یه روز دست خودم نگه داشتم که برادرش میگفت اینطوری حداقل یکم حواسش رو جمع کنه بعدراننده که اطلاعی ازدوستی ما واین ماجراها نداشته میره شکایت و خلاصه بعدکه میفهمه رضایت هم میده ولی جنبه عمومی داره
حالا چطور رضایت تنظیم کنیم که بحث سواستفاده منتفی بشه
ممنونم اگه فوری جداب بدید

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

رضایت شاکی را اخذ و با ارائه رضایت درخواست تخفیف مجازات بدهید

با سلام اگر هم ایشان رضایت بدهند ...شما می بایست به مسئولیت خود عمل می کردید و قطعا از این منظر شما به دادگاه احضار شدید البته رضایت ایشان اگر محرز گردد که ظاهرا اینطور نیست

باسلام
سوال مبهم است ولی برا اخذ رضایت رسمی باید به دفتر اسناد رسمی مراجعه نمایید