آیا برای اثبات عدم تمکین مستنداتی که خاله ی زوج داده را میتوانم به دادگاه ارائه دهم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۳۴ #59645044

خانومم سی و هفت روزه که رفته و به تلفن هام جواب نمیده بیست روزه که تلفنش رو خاموش کرده و از زبان خاله اش شنیدم که به چندین مهمانی رفته چند تا عکس ازش دیدم که در کافی شاپ بودن از من شکایتهایی داشتن از جمله ضرب و شتم که احتمالا فقط از جنبه خصوصی محکوم بشم.
حال بنده میتوانم در درخواست عدم تمکین همسرم مدارکی رو که عرض کردم مثلا عکس کافی شاپ یا صدایه ضبط شده خاله که میگفتن در مهمانی بوده که من اطلاع نداشتم و یا تلفنش که یک ماهه خاموش کردن به دادگاه ارائه بدم؟
آیا مورد قبول قاضی محترم قرار خواهد گرفت؟
البته ریش سفیدم فرستادم و امضا کردن زیرش رو.

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
زوج باید ابتدا دادخواست الزام به تمکین دهد اگر زوجه تمکین نکرد عدم تمکین وی احراز و ناشزه تلقی شده و مستحق نفقه نخواهد بود

این مواردی که ذکر کردید در صورتی که بتوانید بحث رابطه نامشروع ایشان را اثبات کنید تنها از این جنبه برای شما مفید است اما در خصوص دادن حقوق ایشان تفاوتی در روند پرونده ایجاد نمی کند

با سلام
شما می توانید دادخواست الزام به تمکین را بدهید ولی با توجه به ضرب و جرحی که اشاره کردید ممکن است در خواسته خود به نتیجه ای نرسید اون وقت همسرتان می گوید من را می خواهد ببرد خانه اش تا ضرب و جرح کند و...امنیت ندارم و می ترسم و در عسر و حرج قرار می گیرم.

با سلام
ضبط صدا وعکس موثر در اختلافات فی مابین شما نخواهد بود ودر صورتیکه زوجه از شما تمکین ندارد نسبت به اقامه دعوی تمکین اقدام نمایید

اگرشما مرتکب ضرب وجرح شدید دادخواست تمکین ردخواهد شد . عکس وصدای ضبط شده تاثیری درتمکین ندارد

سلام عکسهایی که مورد ادعای شماست کمکی نمی کند . زوجه باید از شما تمکین کند و دعوی تمکین هم پذیرفته می شود مگر این که عدم تامین جانی زوجه احراز گردد .