برای گرفتن مستمری پدرم گواهی انحصار وراثت لازم است؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۳,۵۰۳ #59615533

با سلام
زنی ۵۳ ساله هستم که از شوهرم طلاق گرفته ام پدرم بازنشسته یکی از ادارات بود و فوت کرده است الان مادرم مستمری اش را میگیرد
برای دریافت مستمری به اداره مذکور مراجعه کردم از من گواهی انحصار وراثت میخواهند یک هفته پیش در این مورد سوال کردم نگفتین گواهی حصر وراثت هم لازم است!!
۱- برای گرفتن این گواهی به رضایت و امضا وراث نیاز هست که انها راضی نیستند باید چکار کنم؟
۲- ایا میشود بدون اجازه وراث این گواهی را بگیرم ؟
۳- برای گرفتن این گواهی اصل شناسنامه و کارت ملی و کپی تمام صفحات متوفی هم میخواهند که فقط کپی صفحه اول شناسنامه و کارت ملی پدرم دارم شناسنامه و کارت ملی باطل شده و ثبت احوال گرفته است، باید چیکار کنم؟ لطفا کمکم کنید

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و دردادخواست تقاضای استعلام از تمامی صفحات شناسنامه و کارت ملی متوفی را نمایید که پس از ارجاع به شورا خود حوزه رسیدگی میکند
رضایت سایر وراث در این مورد لازم نیست.

بله گواهی انحصار وراثت لازم است، دادخواست خود را از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی تنظیم کنید.

برای انحصار وراثت به حضور و امضاء وراث نیاز نیست و هر یک از ورثه و حتی هر ذی نفعی می تواند اقدام به دریافت گواهی حصر وراثت نماید درصورتیکه مدارک ورثه در دسترس نیست پس از تقدیم دادخواست تقاضای استعلام از اداره ثبت احوال نمایید .

با سلام شما به شورای حل اختلاف مراجعه و در بایگانی مجموعه یک نسخه میباشد بخواهید تا تحویلتان بدهند

سلام شما حتما گواهی انحصار وراثت لازم دارید لذا با مدارک موجود و تقدیم دادخواست از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام بفرمائید موفق باشید

سلام برای گرفتن حقوق بیمه متوفی باید گواهی حصر وراثت اخذ کنید که یکی از ورثه هم میتواند اقدام کند و نیازی به اجازه سایر وراث نیست همچنین باید مدارک از جمله گواهی فوت متوفی شناسنامه متوفی و کارت ملی متوفی و شناسنامه و کارت ملی همه وراث استشهادیه دفتر اسناد رسمی سند ازدواج به عنوان مدارک اخذ گواهی حصر وراثت ضمیمه شود

گواهی انحصار وراثت نیاز هست و همچنین گواهی فوت از شورای حل اختلاف آخرین محل اقامت متوفی گواهی انحصار وراثت بگیرید