پس از گذشت چندین ماه در سایت کماکان می نویسد توسط شعبه دوم اجرای اسناد رسمی ممنوع الخروج هستید، چرا هنوز این پیغام را میدهد و باید کاری انجام دهم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۵۰ #59587556

باسلام
پرونده مهریه بنده با دادن نامه رضایت محضری زوجه به اداره ثبت، بسته شده است و نامه رفع توقیف حسابهای بانکی نیز صادر شد و توسط خودم به بانک داده شد و حسابم رفع توقیف گردید ولی هیچگونه نامه ای مبنی بر رفع ممنوع الخروجی توسط ثبت به من داده نشد و گفتند بصورت سیستمی و اتوماتیک رفع می گردد ولی الان پس از گذشت چندین ماه زمانی که در سایت استعلام ممنوع الخروجی را میگیرم، کماکان می نویسد توسط شعبه دوم اجرای اسناد رسمی ممنوع الخروج هستید، لطفا راهنمایی ام کنید چرا هنوز این پیغام را میدهد و باید کاری انجام دهم؟
ممنون

مشاوره حقوقی مهریه
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به اداره گذرنامه مراجعه بفرمائید

سلام مجددا به اجرای ثبت مراجعه نمایید و پیگیر آن شوید

با درود به اداره گذرنامه مراجعه کنید

با سلام و احترام
از طریق اداره گذرنامه اقدام کنید

از طریق ادراه گذرنامه اقدام نمایید

سلام به اجرای ثبت مراجعه کنید یک نسخه از نامه رفع ممنوع الخروجی را گرفته و به مرجع مربوطه مراجعه نمایید

سایت اداره ثبت مشکل دارد به اداره گذرنامه مراجعه کنید