میتونم مطالبه وجه به استناد فیش واریزی از فامیل دوستم بکنم نتیجه میگیرم؟

پرسیده شده
۲۸ پاسخ ۷۰۸ #59571415

سلام.بنده به حساب یکی از بستگان دوستم مبلغی رو واریز کردم قرار بود مشترکا کاری انجام بدن و سود بدن ولی متاسفانه بعد چند وقت گفتن یکی پولو از ما خورد نه سودی دادن نه اصل پول رو،هیچ قراردادی هم نداریم توافق شفاهی بود،از شکایت کیفری نتیجه نگرفتم میتونم مطالبه وجه به استناد فیش واریزی از فامیل دوستم بکنم نتیجه میگیرم؟ چون فامیل دوستم بهم میگه برم از دوستم بگیرم ولی من به تقاضای دوستم پول رو ریختم به حساب اون حالا هیچ کدومشونم اصل پولمو پس نمیدن مبلغ کمی هم نبوده که بخان بگن طلب داشتیم فقط خواستم بدونم اگه بگه پولو از ماهم خوردن یا کار با شکست روبرو شد و از اینجور حرفا، بدون هیچ قراردادی ممکنه دادگاه به این علت منم سهیم بدونه و شکایت رو رد بکنه

مشاوره حقوقی مطالبه وجه (بر اساس رسید)
۲۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله دادخواست مطالبه وجه از طریق دفاتر خدمات قضایی بدهید

بادرودوسلام دادخواست مطالبه وجه تقدیم و تنظیم نمایید.

سلام
دادخواست مطالبه وجه بدهید .

برای مطالبه دادخواست بدهید.

درود دادخواست مطالبه وجه نمایید

بااحترام
دادخواست مطالبه وجه نمایید ولی طوری نوشته شود که بتوانید به مبلغ مورد نظر خود برسید

با سلام ...
می توانید دادخواستی مبنی بر مطالبه وجه به استناد فیش واریزی تنظیم کنید ؛ توصیه می شود ابتدا اظهارنامه ای تنظیم و ارسال کنید.