آیا ابطال وکالت نامه بلاعزل طلاق درصورت اثبات عدم وجود عقد لازم امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۳۹ #59568257

با سلام و احترام
بنده به همسرم وکالت نامه رسمی با عنوان وکالت بلاعزل در طلاق دادم، داخل متن وکالت نامه نوشته شده:
این وکالت نامه ضمن عقد لازم واقع گردیده و حق عزل وکیل ضمن عقد خارج لازم ساقط شده
با توجه به ماده ۶۷۹ قانون مدنی می خوام دادخواست تنفیذ عزل وکیل و ابطال وکالت نامه رو بدم، و می تونم با شهادت شهودی که در دفترخانه حضور داشتند برای قاضی اثبات کنم که برخلاف انچه که در متن وکالت نامه نوشته شده، این وکالت نامه ضمن عقد لازم واقع نشده. و من هم به اشتباه این مورد رو امضاء کردم و برخلاف واقع است.
آیا فقط صرف لفظ «ضمن عقد خارج لازم، حق عزل وکیل ساقط شد» آن وکالت نامه بلاعزل میشود؟
آیا ابطال وکالت نامه بلاعزل طلاق درصورت اثبات عدم وجود عقد لازم امکان پذیر است؟

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر نمی توانید اقدام نمایید...

خیر ممکن و میسر نیست ...

سلام وقت بخیر
خیر امکان پذیر نمیباشد.

با درود خیر ممکن نیست

سلام
علی القاعده امکان ابطال وجود ندارد اما در عمل به نظر مقام قضایی بستگی دارد

با سلام خیر وکالتنامه ایراد قانونی ندارد.

با سلام
امکان ابطال است