پول رو از طریق برنامه براش ریختم، آیا میتونم با طرح شکایت پولمو پس بگیرم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۵۶ #59551850

با سلام خدمت کارشناسان عزیز.
بنده ۵ ماه قبل مبلغ یک میلیون نهصد هزار تومن به عنوان قرض به حساب شخصی واریز کردم که الان این پول رو به من برنمیگردونه . پول رو از طریق برنامه آپ براش ریختم. آیا میتونم با طرح شکایت پولمو پس بگیرم ؟ و شکایتمو چطور انجام بدم ؟ ممنونم

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق مراجعه به بانک و دریافت پرینت حسابتون می توانید ثابت کنید پول را بحساب فرد واریز کردید و با طرح دعوا و شاهد یا اقرار خود فرد و علم قاضی بر طلبکار بودن شما می شودبدهکار بودن فرد ثابت شود