میتونم بابت نقض قرارداد ازشون شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۶۷ #59551779

سلام خدمت شما
بنده در شرکت ------------ به عنوان پیک موتوری شاغل هستم ( قراردادی که امضا کردم با شرکت ----- بوده). نسخه ای از قراداد در دستم نیست ولی ----------- قرارداد پیمانکاری با پیکاش بسته مبنی بر این که ساعت کار به دلخواه پیک هست و ازین رو اجباری در کار نیست و شرکت ملزم به بیمه کردن و حقوق ثابت دادن نیست. در صورتی که تقریبا یک ساله که پیکارو تهدید میکنند که اگر سفارش های ارسالی رو تایید نکنند حساب کاربریشون مسدود میشه برای ۳ دفعه اول و برای دفعه چهارم قطع همکاری ( اخراج ) میشن. حتی به اجبار به پوشش پیک ها هم دخالت میکنند و تعیین تکلیف میکنن که شلوار اسلش نپوشید و جلیقه های صورتی حتما باید بپوشید وگرنه به دلیل مورد انضباطی بلاک میشید. میخواستم بپرسم که با این شرایط توضیح داده شده و قراردادی که ----- با پیکاش بسته در حقیقت شغل ما کاری حساب میشه یا پیمانکاری؟؟ اگر کاری حساب میشه میتونم بابت نقض قرارداد ازشون شکایت کنم؟ من بخاطر تایید نکردن سفارش بلاک شدم و از من بابت این کار تعهد خواستن که دوباره بتونم کار کنم. در صورتی که سفارشای ارسالی اگر توسط پیک تایید نشه به یک پیک دیگه ارسال میشه.
با تشکر

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توضیحات جنابعالی شما مشمول قرارداد قانون کار خواهید بود و می توانید بابت بیمه و حد اقل حقوق به اداره کار شکایت کنید.