سرباز فراری هستم چه موانعی برایم هست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳,۲۰۳ #59542540

سلام خسته نباشید من سرباز فراری باشم هنگام بازکردن حساب بانکی یا گرفتن کارت ملی یا به اسم زدن چیزی مشکلی پیش نمیاد؟

مشاوره حقوقی سربازی و نظام وظیفه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بستگی ب این داشته ک فرار ب چه مدتی اتفاق افتاده،پرونده در دادگاه تشکیل شده یا نشده و حکمی صادر شده یا خیر،بنظر فعلا با مانعی رو برو نخواهید شد هرچند مسئله نیاز ب بررسی بیشتری دارد

با سلام و احترام

اگر در دادسرای نظامی پرونده داشته باشید انجام فعالیت های مالی و ... برای شما دچار محرومیت موقت می شود؛ با مراجعه به دادسرای نظامی و اگر بار اول فرار است محکوم به جزای نقدی شده و محرومیت ها رفع می گردد.

بنام خدا ،مانعی ندارد

بااحترام
در صورت نیاز به کارت پایان خدمت به مشکل خواهید خورد ولی فعلا مشکلی نیست

با سلام
در حال حاضر جهت اخذ کارت ملی یا افتتاح حساب و نقل و انتقال نیازی به داشتن پایان خدمت نیست مگر درموارد خاصی که گاها از سوی دولت یا ارگانها بخشنامه میگردد مثال : ( برای اخذ پروانه کسب)

با سلام
عدم هرگونه فعالیت سربازان غائب و فراری تصویب شده ولی به مرحله اجرا نرسیده است
فعلا مشکلی پیش نمی آید