بابت تخلف ثبت اسناد رسمی چه اقدامی نمایم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۱۹۸ #59542388

با سلام
شخصی هست مفقودالاثر که بمدت ۲۴ سال اثری از آن نیست وراث (خواهر و برادر) بدون اطلاع از قانون ملک و اموال آن را فروخته اند ،امسال بعد ۲۴ سال یکی از وراث که هیچ نقشی در فروش اموال این شخص نداشته از دادگاه حکم غایب مفقودالاثری او را امسال گرفته،لذا در سال ۸۶ در دفتر اسناد رسمی ثبت شده که ملک به فروش رفته و ثبت بدون اینکه طبق قانون ارث،اموال او را کنار بگذارد معامله انجام داده ، آیا باید شکایت ثبت صورت بگیرد ؟ طبق ماده ۸۷۹ آیین مدنی اموال شخص مفقودالاثر باید کنار گذاشته شود تا تکلیف او مشخص شود

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکلن پیگیری و شکایت وجود دارد

سلام
شما می توانید از وراث و سردفتر خاطی شکایت بفرمایید

بله
امکان شکایت ازوراث وسردفتر وجود دارد ومعاملات انجام شده ازنظرحقوقی نسبت به سهم خودشان درست ونسبت به سهم دیگرورثه باطل است

علیه سردفتر و وراث طرح دعوی کنید تا مقصر امر جیران خسارت کند و سر دفتر خاطی نیز مستوجب کیفر است،

باسلام امکان شکایت ازسردفتر و وراث وجود دارد.

سلام امکان شکایت از سردفتر و وراث وجود دارد .

وقت بخیر امکان شکایت از سردفتر و وراث وجود دارد .