شهرداری که قبلا پایان کار آسانسور و معاملات قبلی رو بدون ایراد داده بوده الان میتونه بگه مشکل داره؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۹۸ #59527629

با سلام و احترام. اینجانب مالک ۱ واحد از آپارتمان ۱۶ واحدی در شهرک گردو می باشم. سال ساخت ۱۸ سال بوده و سال گذشته مجوز آسانسور از شهرداری گرفتیم و زدیم و پایان کارش هم بدون مشکل انجام شد. همچنین طی سالهای گذشته واحدهای مجتمع بدون مشکل معامله میشد. و من سال۹۳ واحد را بدون مشکل خریدم . الان که میخام بفروشم مامور بازدید شهرداری در گزارش بازدید نوشته انباری در پایان کار و صورتجلسه تفکیکی اشاره ای بش نشده و فرستادن ماده صد.انباری ها از همون زمان ابتدا ساخته شدن و بعدش ساخته نشدن.من به اعتبار اینکه واحد مشکلی نداره واحد رو میخام بفروشم. میخاستم بپرسم شهرداری که قبلا پایان کار آسانسور و معاملات قبلی رو بدون ایراد داده بوده الان میتونه بگه مشکل داره؟

مشاوره حقوقی الزام به اخذ پایان کار
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه انباری در پایان کار قید شده باشد نمی‌تواند این ادعا را داشته باشد اما به احتمال قوی سازنده بعد از اخذ پایان کار اقدام به ساخت انباری نموده است که در پایان کار قید نشده است.
موفق باشید

با سلام وقت شما بخیر
این موضوع در صورتی که از قبل مشکلی نداشته باشد ایراد شهرداری وجه قانونی ندارد و شما میتوانید با استناد به مدارک قبلی معامله شده اقدام به اعتراض نمایید وعلت را جویا شوید . با ثبت درخواست ارزیابی امکان ارائه پاسخ جامع تر را فراهم نمایید .موفق باشید

خیر گزارش شهر اری قبلا صادروتاییدشده

باسلام
خیر نمیتواند این ادعا را نماید مگر اینکه مورد و دلیل موجهی بر این پیش آمده باشد