چطور یک قاضی چنین قضاوت ناعادلانه ای میکند؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۲۱۵ #59527078

سلام
در تاریخ مرداد ۹۸ از کارت بانکی خودم اقدام به خرید ۱۱ کالا برقی برای جهیزیه کردیم. در هنگام خرید از مغازه دار درخواست فاکتور به نام خودم نمودیم ولی مغازه دار به بهانه تمام کردن فاکتور و آشنایی با خانواده داماد، آن را به بعد موکول کرد. بعد از یک ماه ازدواج و به خانه شوهرم رفتم و دیگر پیگیر فاکتور نشدم.
اکنون به علت استرداد جهیزیه به فاکتور نیازمندم.مغازه دار از دادن آن امتناع کرد به صنف هم مراجعه کردم ولی فایده نداشت. علاوه بر این مغازه دار یک فاکتور جعلی به نام شوهرم به تاریخ شهریور ۹۸ درست کرده و تعداد ۴ کالا گرانقیمت از خریدم را در آن ذکر کرده (شوهرم به کمک مغازه دار در سال ۹۹ این فاکتور نوشت ولی تاریخ ۹۸ در فاکتور درج کردن. تنها اسم کالا نوشته شده و حتی مدل کالا ذکر نشده)
حالا قاضی بدون انجام و پیگیری درخواست کارشناسی من برای فاکتور، و بدون درنظر گرفتن پرینت حساب من(کارت بانکی که از آن در مغازه اقدام به خرید کردم و بنام خودم هست) رای بنفع شوهرم داد. و گفت امکان ندار یک دختر برای جهیزیه اش تلویزیون و .. بخرد و شما دروغگو هستید.
از شما درخواست راهنمایی دارم.با تشکر.

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام در مهلت مقرر نسبت به رای اعتراض نمایید

با سلام
اگر وقت اعتراض باقی هست،شما حتما به رای صادره اعتراض وتمام دلایل ومستندات خودرا مکتوب ارایه نمایید

باسلام و احترام
در صورتی که رای قطعیت نیافته است با مدارک و مستنداتی که دارید اقدام به اعتراض نمایید.

سلام اگر قطعی نشده مستندا به آن اعتراض کنید ....

بادرودوسلام چنانچه رای قطعی نشده باشد به ان معترض شوید.

امکان اعتراض وجود دارد .

خب شما میتوانید نسبت به حکم تجدید نظر خواهی کنید و ضمنا بهتر است یا وکیل اخذ نمایید و یا از طریق اخذ مشاوره تلفنی اقدام کنید تا راهکارهای لازم به شما ارائه گردد.
مؤید باشید