مهریه ام عندالستطاعه است، آیا چیزی دستم را میگیرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۸۲۱ #59517575

همسرم دعوا درست کرد و من را از خانه بیرون کرد قبل از دعوا ماشینش رو بنام کسی زده اما طی مدت دعوا تعویض پلاک کرد رهن خونه رو رفته گرفته و حساب های بانکیش خالی می‌باشد الان میگن برای مهریه چیزی دستت رو نمیگیره مهریم ام هم عندالستطاعه چجوری میتونم مهریه ام رو بگیرم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میبایستی معامله صوری اثبات شود

بایستی اثبات معامله صوری نمایید و مهریه را مطالبه نمایید ، شما میتوانید شکایت ترک انفاق نمایید که کیفری است و حبس برای زوج دارد و نفقه رد دریافت نمایید

سلام در این صورت مرد زمانی محکوم به پرداخت می شود که توانایی مالی ایشان جهت پرداخت مهریه احراز شود و اگر بتوانید توانایی ایشان را ثابت نمایید می توانید مهریه را مطالبه کنید

سلام
اما در مهریه عندالاستطاعه اینگونه است که مرد تنها در صورتی مکلف به پرداخت مهریه به همسر خود می شود که استطاعت یا توانایی مالی برای پرداخت مهریه داشته باشد و در این مورد
، زن باید توانایی یا استطاعت مالی شوهرش را به دادگاه ثابت نماید .

به لحاظ عرفی ، استطاعت یعنی توانایی و منظور از مهریه عندالاستطاعه
مهریه ای است که مرد در شرایطی موظف به پرداخت مهریه عندالاستطاعه شود
که توانایی پرداخت مهریه به همسر خود را داشته باشد