چگونه دیه ام را از دادسرا مطالبه نمایم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۸۱ #59510436

با سلام

من شهریور ۹۷ سرنشین یک خودرو بودم که هنگام مسافرکشی شخص دیگه ای از پشت به خودرو ما زد و بنده مصدوم شدم و رای دادگاه این بود که ۵۰ درصد دیه رو اونی که زده و ۵۰ درصد دیگه رو ماشینی که من سرنشینش بودم پرداخت کنه.ماشینی که من سرنشینش بودم ۵۰ درصدش پرداخت شد و اون پنجاه درصد ما بقی رو صندوق تامین خسارت بدنی ریخته به حساب دادسرا ( اجرای احکام)و اصل رسیدشو صندوق برام پست کرد، رفتم دادسرا میگم اومدم دیه مو بگیرم میگه پروندت مشکل داشته رفته دادگاه فلان برو یکماه دیگه بیا دیه تو بگیر.
درصورتی که پروندمو من کپی گرفتم و تمبرش کردم ( یعنی ختم شد پروندم )

دیگه اینکه مشکل داشته یا نداشته منظورشونو متوجه نشدم.

آیا ممکنه نخوان دیه رو پرداخت کنن یا دیر پرداخت کنن؟

من باید چکار کنم الان؟

مشاوره حقوقی دیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

توسوال گفتید یکماه دیگه دیه آماده است . بستن پرونده معنا ندارد

سلام این پاسخی که به شما داده شده منطقی و عرفی نیست . پرونده وقتی حکمش قطعی شده و دیه واریز شده یعنی هیچ مشکلی ندارد . از طریق قاضی اجرای احکام پیگیری کنید یا اگر وکیل دارید به ایشان بگویید پی گیری کنند .

دیه شما پرداخت می گردد . مشکلات پرونده و روال اداری است .