چطور میتوانم بدون قرار داد برای مطالبه حق و حقوق شکایت تنظیم کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۱۲ #59507

با عرض سلام و خسته نباشید
بنده یک دانشجو هستم که به مدت دو سال در یک شرکت خصوصی مشغول کار بودم و در تمام این مدت کارفرما از بستن قرار داد با من امتناع کرد و بیمه من را نیز رد نکرده و حتی عیدی و سایر حقوق مرانیز پرداخت نکرده است
سوال من این است که ایا میتوانم شکایتی تنظیم کنم که تمام حق و حقوقم را بگیرم؟

مشاوره حقوقی حق کسب پیشه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا باید اثبات کنید که این مدت دو سال نزد ایشان کار کرده اید و رابطه کارگر و کارفرمایی بین شما حکم فرما بوده است سپس برای مطالبه حقوق و بیمه معوقه خود اقدام کنید.