ایا میتوانیم وسایل را برای مادر نگه داریم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۵۴ #59435183

باسلام.پدرم فوت کرده اند و همواره با پدر در خانه ای که متعلق به مادر است زندگی کرده ایم.اکنون خواهرم ادعا دارد وسایل خانه ارث پدر است اما من و مادر معتقدیم وسایل مال مادر است.باتشکر.

مشاوره حقوقی ارث
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام چنانچه وسایل برای پدرشما می باشد جزماترک وی محسوب می شود.

با سلام و ارادت هر چیزی که متعلق به متوفی است جز ماترک محسوب می شود ...اما اگر لوازم منزل جزئی از سیاهه جهیزیه مادرتان باشد که خیر البته بز مواردی هست که می شود جلوی اینکار را گرفت

اگر وسایل برای پدرتان است جز ماترک وی می باشد

با سلام اگر مالکیت وسایل در زمان فوت پدرتان برای ایشان بوده جز ماترک متوفی محسوب میگردد و اگر وسایل جزو جهیزیه مادرتان باشد متعلق به ایشان است.

باسلام
بستگی دارد که شخصی خریده باشد اگر جهیزیه مادر باشد متعلق به مادراست

با سلام بستگی به مدارکتان در اثبات مالکیت وسایل دارد چرا که صرف وجود وسایل در خانه مادرتان دلیل مالکیت مادرتان نسبت به آنها نیست همانگونه که موجر نمیتواند به صرف وجود وسایل مستاجر در خانه اش ادعای مالکیت مسبت به آن وسایل داشته باشد.

بر اساس قاعده ید خانه متعلق به هر کسی هست وسایل درون ان نیز متعلق به وی می باشد مگر خلاف ان ثابت شود .