چگونه بدون شاهد اعاده حیثیت کنم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۴۷۳ #59433784

سلام.بنده قصد جدایی از همسرم را دارم بنا به دلایل متعدد...خانواده همسرم در تمام سالهایی که من عروس خانواده بودم به بنده توهین و...کرده اند.اما برای حفظ زندگی مدارا سکوت و سازش کردم.من وخانواد ه ام بنا بر مصلحت زندگی، تمام این توهین ها رو پیش خودمان محفوظ کردیم و...۳سال هست من وخانواد ه همسرم بنا به دلایل متعدد قطع رابطه هستیم.در این سالها این خانواده تمام توهین ها رو پیش مردم و بستگان ما هم نسبت به ما ابراز داشته اند...وبعضا پیش کسانی برای ما پیغام هم فرستاد ه اند که بهشون بگین ...حالا این حرفها که به خودم وخانواده ام نسبت داده اند شامل:نسبت زنا وکسب درآمد از این راه به مادرم،نسبت جادوگری ورمالی به خودم پدرم ومادرم،بردن حیثیت و آبروی ما پیش بستگان ودوستان و....وتمام کسانی هم که شاهد و ناظر هستند می گویند اینها خانواده معذرت می خوام دریده ای هستند وما نمی تونیم شهادت بدیم یا...چون نمی گذارند ما زندگی کنیم...سوال من این هست چطور می توانیم اعاده حیثیت کنیم یا این موارد رو اثبات کنم؟سابقه توهین و نسبت زنا دادن به سایر افراد و بستگان رو هم دارند و همچنین یک پرونده ضرب وجرح مادر همسرم دارند که به زندان محکوم شدند اما با مادر میانی بستگان رضایت گرفتند و...من چطوری حق ام رو اثبات کنم؟

مشاوره حقوقی افترا
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام باعنوان قذف و افترا قابلیت تعقیب دارند.

سلام تحت عنوان قذف و افترا قابل طرح شکایت میباشد موفق باشید

درود
در صورت داشتن دلایل می توانید شکایت قذف و افترا علیه ایشان مطرح نمایید.

باسلام
تا ازشخصی شکایت نشده ومنع تعقیب قطعی صادر نشده امکان اعاده حیثیت نیست شما میتوانید درصورت وجودادله کافی شکایت توهین نمایید

با درود
با عناوین توهین و قذف و افترا از ایشان شکایت کنید

با سلام
با عنوان تهمت و افترا و حتی قذف می توانید شکایت کنید

درود
بدون دلیل و مدرک نتیجه ای حاصل نمی شود.