فروشنده حاضر به تنظیم تاریخ مجدد نیست باید چیکار کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۹۳ #59412029

سلام بنده ماشین خریداری کردم که به علت تعطیلی مراکز تعویض پلاک و تمام شدن تاریخ وکالت نتوانستند تعویض پلاک کننده

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ظاهرا پلیس به طور اتوماتیک وکالت نامه های تاریخ گذشته را قبول می‌نمایند و از اول اردیبهشت به استناد آن ها فک پلاک انجام می دهند به هر حال چنانچه از این طریق میسر نشد شما می توانید با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی نزدیک محل سکونت خود علیه فروشنده و مالک رسمی دادخواست الزام به انتقال اتومبیل خریداری شده را اقامه نمایید

با توجه به اینکه عدم انجام مورد وکالت به دلایل فورس ماژور و قوه قهریه و با توجه به تعطیلی مراکز فوق از طرف دولت بوده دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی تنظیم نمایید و در صورت امکان با مراجعه به مراکز تعویض پلاک مورد را اعلام تا شاید بخشنامه ای صادر شده باشد که ایام تعطیلی مراکز را از مهلت وکالتنامه شما کسر و انجام نمایند .

دادخواست الزام به تنظیم سند تقدیم کنید

سلام و درود
یک اظهارنامه برای اعطای وکالت یا انتقال رسمی خودرو بدهید اگر افاقه نکرد باید دادخواست الزام به انتقال بدهید.

با توجه ب م ۱۴۵ ق. اجرای احکام مدنی
شما میتوانید ب دفاتر اسناد رسمی مراجعه کنید و بخواهید برای شما گواهی عدم حضور فروشنده صادر کند. این گواهی ب آدرس و مشخصات فروشنده ارسال میگردد مبنی بر عدم حضور برای انتقال سند بدون دلیل موجه. اگر باز اقدام نکردند از شورای حل اختلاف معرفی نامه دریافت کنید ب دادگاه محل وقوع مال مراجعه کنید و قانونی تر ب وی اخطار خواهند داد و ملزم خواهد شد.