چگونه در استرداد چک از دو فروشنده دیگر طرح دعوی نمایم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۷۸ #59402734

با سلام،دادگاه بدوی حکم بر بطلان قرارداد فروش سهام شرکت سهامی خاص و همچنین محکومیت خواندگان ردیف ۱ الی ۴ به پرداخت مساوی هزینه دادرسی صادر کرده است. طبق قرارداد فروشنده شرکت بوده و لذا وکیل بنده در کنار نام شرکت نام سه مالک شرکت مذکور را نیز طرف دعوی قرارداده بود.شرکت تجدیدنظر خواهی نکرده وحکم قطعی شده لیکن یکی از مالکین از جانب خود اعتراض کرده ودادگاه تجدیدنظر با استناد به بند ۲ قرارداد قرار رد دعوی نسبت به تجدید نظرخواه صادر کرده.حال با توجه به اینکه ایشان در قالب شرکت سهام خود را واگذار کرده و قرارداد شرکت باطل شده است، اولا چگونه میتوانم پولی که به ایشان پرداخت نمودم را پس بگیرم ،ثانیا دراسترداد چک از دو فروشنده دیگر طرح دعوی نمودم ولی متاسفانه قاضی شعبه با استناد به اینکه ایشان به نمایندگی از شرکت اعتراض نموده بیان میکنه که دادگاه تجدیدنظر حکم دادگاه بدوی را نقض کرده و شامل همه افراد و شرکت میشه درصورتیکه حکم شرکت و دو نفر فروشنده دیگر شرکت قطعی و اجرائیه نیز صادر شده است.
باتشکر

مشاوره حقوقی شرکت ها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با استناد به بطلان فروش سهام شما به راحتی میتوانید پیرو این بطلان استرداد ثمن قرارداد ابطال شده را از دادگاه به طرفیت شرکاء طرف قراردادتان درخواست فرمایید در ذیل دادخواست مدبور در ستون دلایل به رای ابطلال نیز اشاره فرمایید. همچنین در خواسته نیز مبلغ ثمن را به ریال تقاضا فرمایید