آیا درصد مالیات بر ارث دقیقا بر حسب مبلغ معامله ای هست یا یک ارزش معاملاتی هست که ممکنه بیشتر یا کمتر باشه؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۵۷۷ #59390027

سلام ،
مثلا برای یک ملک مسکونی به ارزش ۲ میلیارد محاسبه چجوره هستش؟

مشاوره حقوقی مالیات بر ارث
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
باتوجه به قیمت منطقه محاسبه میشود

بر مبنای بهای منطقه ای ملک محاسبه میگردد.

درود
بر اساس ارزش منطقه ای ملک محاسبه میگردد و غالبا بسیار کمتر از قیمت واقعی ملک است .

بر اساس ارزش منطقه ارزیابی و محاسبه میگردد

سلام باید دید ملک در کجا و کدام منطقه بود زیرا برحسب منطقه ای مالیات محاسبه میکنند

"با سلام"
بر اساس ارزش منطقه ای در دارایی ارزیابی و محاسبه میگردد

با سلام مطابق ارزش منطقه ای محاسبه می گردد، که با نرخ معاملاتی تفاوت زیادی دارد و کمتر خواهد بود