ایا سایر وراث روانه زندان می شوند یا باید خسارت بدهند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۸۲۹ #59389650

با سلام
اینجانب دارای ملک پدری در تهران بود که ۲۰ سال پیش سایر وراث به صورت وکالتی فروخته اند در حالیکه من رضایت به فروش نداده ام و من به خاطر اینکه با برادر و خواهر خود وارد شکایت نشم در طول این چند سال دادخواست ندادم حال الان می خواهم حق قانونی خود را بگیرم چون مرور زمان نباید باعث تضعیع حق من گردد
سوال من این است که من اگر دادخواست فسخ معامله فضولی و ابطال سند رسمی داده و داگاه تایید کرد انوقت معامله باطل و سند بر میگرده به وراث از طرفی معامله از طرف ۳ ورثه دیگر درست بوده و از طرف من درست نبوده و ضمنا تکلیف ساکنین چه مشود ایا انها از ما شکایت می کنند کلا تبعات ان چه خواهد بود ایا سایر وراث روانه زندان می شوند یا باید خسارت بدهند انوقت تکلیف اجرت المثل این ۲۰ سال و همچنین از دست دادن ۱۰ متر از ملک به علت عقب کشی چه می شود چون اگر ملک را دست نمی زدند ان ۱۰ متر از دست نمی دادیم کلا تبعات این دادخواست برای من و سایر وراث چه می شود ؟
ان خریدار که ان زمان ۳۵ میلیون به وراث داه
وان خانه را ۴ طبقه ساخته و فروخته
الان ان خریدار چقدر خسارت از ما طلب می کنه و این خسارت براساس چه معیار خواهد بود ایا کارشناس نظر می دهد یا براساس خواسته خریدار اول مطرح می شود
ایا خریدار می تواند به علت فروش مال غیر از ما شکایت کیفری کند و ما را روانه زندان کند ؟
لطفا ابعاد مختلف این دادخواست را معین و مشخص فرمایید تا من ببینم صلاح است یا خیر ؟
ممنون

مشاوره حقوقی فروش وکالتنامه ای ملک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درودبرشما
دعوای ردمعامله فضولی وابطال اسنادفقط نسبت به سهم شما قابلیت استماع دارد هرچندباتوجه به گذشت مدت زیادی واینکه درطول مدت از وراث مطالبه وجه راکردیدیاخیر تاثیری دراحراز رضایت شماخواهدداشت بهتراست باهمکاران وکبل ازنزدیک راهنمایی طلب نمایید.

با سلام مخاطب گرامی با توجه به عدم اقدام عملی شما در طول این مدت طولانی و علیرغم انجام عملیات حقوقی متعدد اعم از نقل و انتقالات متعدد و ساخت و ساز و مالکین و ایادی متعدد این امر رضایت تلویحی تلقی شده و عدم اعتراض سایر وراث و تایید آن و همچنین اعطای وکالت به فروشندگان نیز مزید بر علت است و در کل راه بسیار سختی برای اثبات حقتان در طرح دادخواست عدم تنفیذ و رد معامله فضولی پیش رو خواهید داشت و احتمال موفقیت بالا نیست.