چه شکایتی باید علیه او انجام دهم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۸۹ #59344879

من با آقایی عقد موقت بدون ثبت داشتم و ایشان آپارتمانی را مهریه من قرار داد وکالت بلاعزل داد به نام خودم زدم بعد از مدتی رابطه ما بهم خورد و او به خاطر اخذ ثمن‌ از من شکایت کرده من فقط صدای ضبط شده و اس ام اس هایش را دارم.
آیا من بازنده میشم؟
چه شکایتی باید علیه او انجام دهم یا چه اقداماتی؟

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
چنانچه اثبات نمایید ملک مزبور به عنوان مهریه شما بوده است در این صورت امکان استرداد ملک را نخواهدداشت و شما نباید اقدامی انجام دهید باید منتظر اقدام زوج باشید

سلام
با استفاده از شهود، پیامک های ارسالی بین دو طرف،
احیانا استشهادیه محل زندگی مشترک و مدارک دیگری که وجود رابطه بین طرفین را نشان دهد
می توانید به اثبات وقوع عقد ازدواج موقت در دادگاه اقدام نمایید.

با سلام وقت ووقت بخیر
قانون کسی را مالک میداند که سند به نامش می باشدو اگر شاهدی دال بر عقد موقت خود دارید به شاهدها استناد کنیدتا اثبات شود که ملک به عنوان مهریه به شما داده شده است و عقد خودرا ثبت کنید .

با توجه به اینکه وکالتی ملک به شما انتقال داده شده است همسرتان می تواند ثمن معامله را از شما دریافت نماید در مقابل شما نیز می توانید اذعان دارید که ملک فوق به عنوان مهریه به نام شما شده است ولیکن با توجه به اینکه عقد موقت شما ثبت نشده است ابتدا باید نسبت به اثبات زوجیت اقدام نمایید.