دختری که به وی تعرض شده باشد می تواند بابت ازاله پرده بکارت درخواست دیه کند؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱,۵۵۳ #59340330

سلام
یک دختری که به وی تعرض وتجاوز شده و شکایت کرده و حکم اون اقا فقط ۲ سال تبعید و ۱۰۰ ضربه شلاق حد است آیا میتواند اعتراض بزند برایه دیه بکارتش؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله میتوانید با تقدیم دادخواست مهرالمثل و ارش البکاره را مطالبه نمایید .

اگر باکره باشد مرتکب علاوه بر مجازات به پرداخت ارش البکاره و مهرالمثل هم محکوم می شود

ظاهرا باشکایت دختر حکم دادگاه صادرشده لذا چون از متن رای دادگاه بی اطلاع هستم نمیشه نظر داد

سلام
بله شما می توانید ارش ازاله بکارت و هم مهرالمثل را مطالبه کنید.

سلام
می تواند با تقدیم دادخواست مطالبه مهرالمثل ناشی از ازاله بکارت را مطالبه نماید

سلام دوست گرامی
بله ۱۰۰ درصد بایستی برای مطالبه خسارات دادخواست حقوقی ارایه بدهید و پپیگیر موضوع باشید اگر با وکیل زبده این دادخواست را پیگیری نماید بهتر است

سلام و عرض ادب.در صورت تایید پزشکی قانونی میتوان مطالبه دیه ازاله بکارت گرفت