اگه به شخص ثالث وکالت محضری بدم که از صندوق مبلغ دیه را دریافت کند آیا مورد قبول هست؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۳۶۵ #59331082

من از اجرای احکام مشهد برگه دریافت دیه از صندوق دولت گرفتم الان حالم خوب نیست حکم هم صادر شده*اگه به شخص ثالث وکالت محضری بدم که از صندوق مبلغ دیه را دریافت کند آیا مورد قبول هست..یا باید فقط به وکیل دادگستری وکالت بدم که مبلغ را دریافت کند

مشاوره حقوقی دیه
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هیچ منع قانونی در اعطای وکالت به شخص حقیقی غیر از وکلای دادگستری در پیگیری و وصول مبلغ دیه از صندوق بیمه وجود ندارد

درصورتی که پبگیری جهت امور اداری باشد منع قانونی نخواهد داشت ومبتوانید وکیل معرفی نمایید.

درود برشما
بله به اشخاص غیروکیل هم در این باب می توانیدوکالت دهید.

این امکان میسر است که به دیگری وکالت در انجام امور حقوقی و همینطور وکالت در وصول محکوم به داده شود

بله می توانید وکالت بدهین

با سلام
با توجه به اینکه دریافت دیه از صندوق ماهیت قضایی ندارد میتوانید به شخص ثالث که وکیل دادگستری نباشد هم وکالت رسمی در یکی از دفاتر اسناد رسمی بدهید.

بله میتوانید به دیگری وکالت رسمی در دفتر خانه بدهید تا او با مراجعه به صندوق بیمه نسبت به دریافت دیه اقدام نماید.