شکایت باعث میشه خودمم محکوم بشم به رابطه ی نامشروع؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۹۴۷ #59323578

سلام . چند وقت پیش با اقایی اشنا شدم. ایشون اینستاگرام و ایمیل من رو هک کردن ازش شکایت کردم‌.این آقا امروز با من تماس گرفته که شکایت باعث میشه خودمم محکوم بشم به رابطه ی نامشروع باهاش و خواستن از شکایت صرف نظر کنم ایا این موضوع صحت دارد؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بااحترام
بستگی به نوع و عنوان شکایت شما دارد

بادرودوسلامدچنانچه اثبات شود هردو مجازات می شود.

خیر، موضوع اتهامات پرونده ارتباطی با رابطه نامشروع ندارد.

درود
قطعاباگفتن این مورد،درصدد ترساندن شما میباشندتااز وی‌شکایت نکنید،اصلا نگران نباشیدقطعاباگفتن این مورد،درصدد ترساندن شما میباشندتااز وی‌شکایت نکنید،اصلا نگران نباشید

با سلام
اصولا در جرائم منافی عفت امکان تعقیب متهمین بدون شکایت شاکی وجود ندارد

درود
موضوع شکایت شما جرایم دیگری هستند به رابطه نامشروع ورود نمی شود..

عنوان شکایت شما ربطی به رابطه نامشروع نداره