موجر می خواهد من (مستاجر) خانه را برایش بازسازی کنم،چگونه رهن خانه را از او پس بگیرم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۱۳ #59317363

با سلام و عرض ادب خدمت شما به مدت ۳ سال در یه خانه مستاجر بودم همانطور که تحویل گرفتم به همان شکل تحویل صاحب خانه گردید رو اسباب کشی با عصبانیت و برنامه ریزی قبلی وارد خانه شد و مستقیم جاهایی را بررسی نمود که از قبل می دانسته مشکل دارد مثلا کابینت رو شویی داخل حمام لولاش زنگ زده و ریل آن قابل استفاده نبوده است شروع به داد و بیداد و فحشای نمود به بنگاهی مراجعه نمودیم و مقرر گردید مبلغ۵ میلیون تومان به عنوان ودیعه نزد بنگاهی بماند و بر روی یک برگه بصورت مکتوب هم نوشتیم که کابینت روشویی و دو عددکابینت آشپزخانه چوب زیر آن تعمیر با تعویض گرددولی ایشان همکاری نکرده و اجازه ندادن که ما تعمییرات را انجام دهیم وهر دفعه ما را ازخانه بیرون انداختن تا اینکه رفتن یک روشویی به مبلغ ۱ میلیون تومان خریدن و الان مدعی شدند که من باید پول آن را پرداخت نمایم و عنوان کردند که باید مبلغ۱۰ میلیون تومان برای خانه ایشان هزینه کنم و خانه ایشان را باز سازی کنم لازم به ذکر است که منزل ایشان ۱۵ یا ۱۶ سال بدون بازسازی می باشد به طوریکه پریز برق خانه را من با چسب مایع رو دیوار چسباندم سوالم این است از نظر حقوقی من باید چه کاری انجام دهم؟ و چه راهکاری دارم بطور خلاصه بگم می خواد بیاد خودش تو خونه زندگی ولی م یخواد من براش باز سازی کنم و به بنگاهی گفته نم یتونی پول ازش بکنی؟
شکایت کنم می تونم پولمو بگیرم با توجه به اینکه ایشان بصورت مکتوب نوشته و امضا زده که من ۳ تا از خرابی های خانه را تعمیر کنم ( چوب زیر کابینت ، چراغ داخل انبار، لولایی روشویی) الان مدعی شده باید مبلغ ۱۰ میلیون تومن خونشوبازسازی کنم لطفا یه راهکار بهم بدین ممنونم

مشاوره حقوقی قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
هزینه هایی که برای استفاده از مورد اجاره انجام شود بر عهده مستاجر است

با سلام شما تکلیفی به بازسازی یا پرداخت هزینه خرید نو موارد یاد شده ندارید فقط در حدی که قبول تعهد کردید بایستی نسبت به تعمیر آنها اقدام نمایید.