در سند طلاق باکره بودن زوجه مطرح نشده،چگونه پیگیری نماییم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۴۴ #59303617

سلام
طلاق از نوع خلعی باکره (مدخوله از ناحیه دبر) هست، قاضی حکم باکره بودن داده با توجه به نامه سلامت ولی محضر طلاق، عنوان بانو زده به جای دوشیزه ثبت احوال برده شده،
با توجه به اینکه دفاتر گفتند با توجه به حکم قاضی شناسنامه باید سفید میشده، ولی سند طلاق عنوان نشده.
چه باید کرد؟

مشاوره حقوقی طلاق
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

الان مشکل شما دقیقا چیست؟
آیا نتوانسته اید شناسنامه ای بدون نام زوج بگیرید؟
علی ای حال اگر از ازدواج آینده نگرانید
وقتی نامه سلامت دارید دیگر مشکلی وجود ندارد

سلام با استناد به رای طلاق که دوشیزه بودن و باکره بودن شما قید شده مراجعه کنید به دفتر طلاق، تا سند طلاق شما اصلاح و همچنین قید شود.

به دفتر طلاق مراجعه و نامه معرفی به ثبت احوال را مطابق حکم دادگاه اصلاح کنید اقدام کنی و آن را جهت در جهت محو شدن از شناسنامه به ثبت احوال ببرید