چگونه میتوانم درخواست مزایده را بدهم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۰۶ #59298787

سلام ضامن خودرو لیزینگی شده ام و طرف هیچ یک از چک ها را پرداخت نکرده الان برای چک ها از من شکایت شده ماشین هم یک سال هست توقیف شده

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
سوال شما مبهم است . آیا خودرو به دلیل شکایت شما توقیف شده ؟ یا از طرف شرکت خودرو ؟
شما بایستی ابتدا بر علیه شخص اقامه دعوی نمایید و اگر اقامه دعوی نموده اید و خودرو با شکایت شما توقیف شده و حکم محکومیت شخص قطعی و پرونده به مرحله اجرا رسیده باشد میتوانید درخواست مزایده خودروی توقیف شده را بخواهید .

با سلام
شکایتی که می فرمایید اگر از طریق اجرای ثبت باشد ذاتا خودرو پس از توقیف و کارشناسی قیمت وارد مزایده خواهد شد ولی اگر از طریق دادگاه اقدام شده باشد و علیه جنابعالی نیز اجراییه صادر شده و اقساط از شما وصول شود می بایست علیه مدیون اصلی طرح دعوا کرده و پول خود را از ایشان مطالبه بکنید