عقد صلح به عمر مصالح در قالب چه عقدی می باشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۲۶ #59273085

با سلام
عقد صلحی با عنوان صلح قطعی جهت انتقال ملکی صورت گرفته(بدون قولنامه و تنها با سند رسمی)
در این سند مال الصلح به ارزش منطقه ای ذکر شده است و شرط عمری مبنی بر حق استفاده برای مصالح تا زمان زنده بودن و حق فسخ در صورتی که متصالح مورد صلح را بفروشد

میخواستم بدون این صلح در قالب چه عقدی است؟
عقد بیع؟ یا عقد هبه؟ یا صلح محاباتی؟

چون در سایت ها خواندم عقد صلح جای سایر عقود هست.

مشاوره حقوقی صلح
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام صلح خودش یکی از انواع عقود است . انتقال قطعی که انجام شده در قالب صلح صورت گرفته .این صلح هم محاباتی است .