کیفر خواست چیست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳,۲۶۹ #59269294

سلام
من به جرم کلاهبرداری از کسی شکایت کردم و بعد چند ماه متهم شناسایی نشد و کیفرخواست صادر شد.
من باید چی کار کنم؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام..با صدور کیفرخواست اقدامات لازم در دادسرا صورت گرفته و قرار مجرمیت متهم صادر شده و کار دادسرا تمام وپرونده وارد دادگاه میشود

با سلام - گار پرونده شما وبررسیها وپیگیریها در دادسرا تمام شده ودر انتظار تعیین وقت دادگاه میباشد.

یعنی دادسرا کارش تمام شده و پرونده به دادگاه ارسال خواهد شد جهت تشکیل جلسه رسیدگی و صدور رای

با سلام پرونده شما در دادسرا به اتمام رسیده و منتظر تعیین وقت دادگاه می باشد

سلام
کیفرخواست در حقیقت ادعا نامه دادستان علیه متهم است
کیفرخواست هنگامی صادر میشودکه تحقیقات انجام شده و دلایل جمع آوری گردیده است.
کیفر خواست بعد از صدور قرار مجرمیت و توسط دادستان یا جانشین او صادر میشود.
با صدور کیفرخواست کار رسیدگی در دادسرا تمام میشود
و از آن به بعد رسیدگی در دادگاه آغاز میگردد،
هرچند کیفرخواست حکایت از احراز جرم برای دادسرا دارد ولی در عین حال دلیل مجرمیت متهم نیست متهم وقتی مجرم شناخته میشود که دادگاه او را محکوم کند

با سلام باید منتظر تعیین شعبه دادگاه و وقت رسیدگی باشید.