آیا میتوانم از این موضوع در دادگاه ترک انفاق به نفع خودم استفاده کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۲ #59255828

با سلام و خسته نباشید
همسرم برای من دادخواست تمکین فرستاده و الان حکم تمکین برام صادر شده و میدونم که همسرم نمیخواد من برم خونش و از ترس شکایت های مطالبه نفقه و ترک انفاق من اقدام به دادخواست تمکین کرده. من هم شرط کردم که میخوام با مامور برم خونه و این شرط من در رای تمکین هم نوشته شده. و گفتم که حکم رو ببره به اجرای احکام و با مامور منو ببره خونش. حالا از اونجایی که میدونم این کار رو نخواهد کرد و دادگاه ترک انفاق من اواسط اسفند ماه هست آیا میتونم این موضوع رو به نفع خودم استفاده کنم؟ در دادگاه ترک انفاق بگم که با اینکه یک ماه هست که از قطعی شدن حکم تمکین میگذره ولی ایشون هنوز حکم رو به اجرای احکام نبرده تا منو ببره خونش؟ آیا برای مجازات ترک انفاق تاثیرگذار خواهد بود؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
نیاز نیست که اجرائیه صادر شود،شما خود در کلانتری محل حاضر شوید و حضور خود را اعلام نمایید،اگر همسرتان از ورود شما به منزل جلوگیری نمودند میتوانید از مامور کلانتری بخواهید که مراتب را برای شما صورتجلسه نمایند.
بله تمکین شما از ارکان دعوای ترک انفاق می باشد.