چطور رفع توقیف کنم؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۴۰۲ #59219673

با عرض سلام وقت شما بخیر
ماشینم ۴۰۵ که سال ۹۵ خرید م الان از سال ۹۷ در پارکینگ راهنمایی رانندگی داغون شده
ماشین که دارم سند و برگه سبز ندارد فقط بیمه نانه که چند سال شده بیمه کردم. کارت ماشین. قولنامه دادم. پلاک ماشین توقیف هست و صاحب پلاک از شهر دیگه جلو ماشین گرفت وبخاطر اینکه سند و برگه سبز ندارم با من همکاری نمیکنه میگه چون سند و برگه سبز نداری براش محرز نیستم که صاحب ماشینم و کالت هم نمیده رفتم شورا قاضی گفت اگر وکالت نمیده دادخواست بده الان ماندم چکار کنم به خدا خسته شدم تو این دوسال خسارت زیادی به من وارد شده از لاستیک و باتری. رنگ. و ... خواهش میکنم راهنمایی کنید چطور ماشین ازاد کنم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام دادخواست الزام به تنظیم سندتقدیم و تنظیم نمایید.ازطریق دفاترخدمات الکترونیک قضایی ثبت نمایید.

سلام
دادخواست الزام به تنظیم سند و فک پلاک را مطرح کنید

درود بر شما
میتوانید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی تقدیم نمایید

باید دادخواست الزام به تنظیم سند بدهید .

باید با استناد به قولنامه دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید

با سلام و احترام
می توانید به استناد مبایعنامه دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و الزام به فک پلاک به دادگاه بدهید

اگر مبایعه نامه دارید، دادخواست الزام به فک پلاک و تنظیم سند رسمی به طرفیت فروشنده و مالک اصلی بدهید