نحوه احضار و جلب توسط پلیس فتا چگونه است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴,۳۸۰ #59216475

سلام،
در پی شکایت شخصی از بنده به اتهام تهدید و انتشار تصاویر شخصی تا کنون سه تماس از دست رفته پیامکی داشته ام(تماس برقرار نشده، فقط پیامکی مبنی بر اینکه شما سه تماس بی پاسخ از شماره ____ داشته اید اومده)
آیا پلیس فتا این تماس ها را مبنی بر ابلاغ خواهد دانست یا اینکه مجددا با من تماس گرفته خواهد شد؟ و اینکه آیا در صورت عدم تماس با من امکان جلب وجود خواهد داشت؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میبایستی خودتان به پلیس فتا بصورت حضوری مراجعه کنید

بهتر است خودتان حضوری به پلیس فتا مراجعه نمایید و تماس های تلفنی پلیس فتا به منزله احضار و اطلاع شما است .

درود ؛ امر ابلاغ و احضار یک عمل قضائی است و پلیس بدون داشتن دسنور قضائی نمی تواند شما را احضار کند. مطالبه ابلاغ و رویت برگه احضاریه پیش از اقدامی حق شماست.

سلام
ابلاغ پلیس فتا اصولا به صورت تلفنی می باشد در صورتی که تاکنون موفق به مکالمه نشده اید مناسبتر است که حضورا مراجعه نمایید.

سلام
ابلاغ پلیس فتا اصولا به صورت تلفنی می باشد در صورتی که تاکنون موفق به مکالمه نشده اید مناسبتر است که حضورا مراجعه نمایید.