آیا می توان فرزند زن دوم را از ارث پدر محروم کرد توسط برادرانش؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۹۸ #59198173

پدر بزرگم در سال ۱۳۳۰ فوت کرده وچون پدرم در آن زمان سن قانونی برا ثبت اموال را به نام خود نداشته عموهایم آن را به نام خود ثبت کرده اند والان ما بعد از چند سال شکایت دادگاه رای به محکومیت پدر من داده در ضمن ما چندین شاهد ویکی از عموهایم قبول دارن ولی دادگاه بازم رای برعلیه ما صادر کرده

مشاوره حقوقی ارث
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
اگر مدارک محکمه پسندی جهت اثبات ادعاتون داشته باشید، پیوست و اعتراض کنید، ابطال اسنادرسمی کاری دشوار میباشد

درود
علت محکوم کردن پدرتان چه بوده؟ اگر مهلت اعتراض باقی است در مهلت مقرر اعتراض کنید.

درود
خیر امکان محروم کردن وجود ندارد . دلایل و مدارک خود را جهت اعتراض به رای ارائه دهید . جهت پاسخ دقیق تر نیاز به بررسی مستندات و آراء صادره می باشد .

خیر، نمی شود فرزند را از دریافت سهم الارث محروم کرد

سلام
بایستی انحصار وراثت انجام میشد؟؟
در صورتی که از انتقال سند به نام پدرتان ممانعت می نمایند می توانید شکایت کیفری نمایید. یا دادخواست ابطال سند را مطرح کنید. بایستی دید عنوان شکایتی شما تحت چه عنوانی صورت گرفته است؟؟

اگر رای قطعی شده لازم الاجرا است.

ممکن است دعوای صحیح طرح نکرده و یا ادعاهای خود را مستند نکرده باشید.