آیا میشود از یک موضوع از یک شخص دوبار شکایت کرد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۹,۲۷۱ #59187752

سلام و درود خدمت وکلا و همه زحمتکشان بنیاد واقعا عالیه وکلا
شخصی از بنده از بابت ۴۵ میلیون تومان به جرم خیانت در امانت ۴ ماه پیش در دادسرا شکایت کرد که به علت عدم اثبات و دلایل بنده در دادسرا رد شد و سپس دوباره به قرار منع تعقیب اعتراض نمود که حکم به تایید منع تعقیب امد. حالا ایشان دوباره همان موضوع را به شکل دیگر در شورای حل اختلاف با گرفتن دو وکیل مجدد مطرح کرده و اقدام به شکایت کرده و برای من احضاریه امده. ایا میشود از یک موضوع از یک شخص دوبار شکایت کرد؟ سوال دوم اینکه ایا در شورای حل اختلاف من قرار منع تعقیب همین موضوع را ارائه کنم فایده ای دارد؟

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوع دعوای دوم را نگفتید.اگر دو عنوان جرم یکسان باشد شکایت دوباره ممکن نیست

سلام
با وجود شرایطی این امکان وجود دارد .

باسلام در صورت تغییر نام دعوا میتواند برعلیه شما دعوا نماید که احتمالا دعوای دوم حقوقی باشد.

بله این امکان وجوددارد

سلام خیر در جنبه کیفری ایشان نتوانسته حکم بگیرد ولی به احتمال زیاد در دعوای حقوقی اگر مدارکی دال بر مدیونیت شما در دست داشته باشد و شما دلیل پرداخت نداشته باشید محکوم میشوید به پرداخت مبلغ.

با سلام و احترام
ممکن است که طبق قانون دو عنوان متفاوت باشند

اولا خیانت در امانت امکان طرح در شورای حل اختلاف نداره
دوم امکان طرح مجدد یک دعوا اعم از حقوقی یا کیفری اصولا! وجود نداره و مشمول اعتبار امر مختومه میشه.
در خصوص منع تعقیب اگر به علت فقدان دلیل منع تعقیب صادر شده باشه و دلیل جدیدی کشف بشه، با نظر دادستان امکان یک بار دیگه شکایت وجود داره.
چیزی که شما گفتین دعوای دیگری است که علیه شما به صورت حقوقی مطرح شده