مهلت تخلیه مستاجر چقدر است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۰۸ #59174690

الان در شرایط کرونا به علت نیاز مبرم موجر حکم تخلیه میدن
و اگه قرار باشه به مستاجر وقت بدن
مثلا ۳ ماه
این مهلت از زمان اتمام اجاره نامه میدن
یا زمانی که موجر به شورای حل اختلاف مراجعه کنه نیاز مبرم اعلام کنه
یا از زمانی که اظهار نامه برای مستاجر بفرسته که من نیاز مبرم دارم

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مهلت سه ماهه بعد از اتمام مراحل رسیدگی و ابلاغ حکم قطعی به مستاجر شروع میشه ، در مورد تخلیه مصوبات ستاد کرونا رو مطالعه کنید

باتوجه به مصوبه ستاد کرونا درصورت شرایط خاص و ضروری و فروش با سند رسمی تخلیه صادر میشود و از تاریخ قطعیت حکم مهلت آغاز میشود

با توجه ب شرایط کرونایی و مصوبه ستاد کرونا دستور تخلیه فعلا اجرایی نمیشود ومهلت ب مستاجر در صورت نیاز مبرم موجر از تاریخ ابلاغ ب وی حساب میشود

با سلام
از تاریخ ابلاغ سه ماه محاسبه میگردد

مدت سه ماه از زمان تاریخ ابلاغیه به مستاجر مخاسبه خواهد شد

از زمانی که دستور تخلیه ابلاغ میشوذ

با سلام،
دستور یا حکم تخلیه صادر خواهد شد،و مقداراستمهال بسته به نظر قاضی و از قطعیت حکم یا دستور تخلیه میباشد.