بنده چه شکلی سفته های خودمو بگیرم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۲ #59167501

بنده تو یه شرکتی از سال ۹۱ مشغول به کار بودم و سال ۹۷ به عنوان کنترل کیفی شرکت قرارداد بستم بعد مدتی یه قرارداد برای امضا آوردن که توش نوشته بود تو شرکتهای که رقیب یا مشابه کار شرکت هست باید تا ۵ سال کار نکنید و قرارداد به صورت تک نسخه و به اجباری بود . امسال بنده از شرکت شهریور ماه استعفا داده و به اداره کار شکایت کردم بابت حقوق معوقه و حقوق کامل خود تا به الان پرداخت نشده و به دادسرا ارجاع شده هست الان بنده سه فقره سفته هم دادم برای بابت قرارداد های قبلیم ...میخواستم بدونم بنده چه شکلی سفته های خودمو بگیرم و بتونه تو کاری که تخصص دارم مشغول به کار بشم؟ (البته تا الان شرکت بابت حق و حقوق بنده طبقه بند قرارداد انجام نداده و تسویه حساب با بنده نکرده است)

مشاوره حقوقی اداره کار
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید تقاضای استرداد سفته را نمایید

برای اینکه سفته هاراپس بگیرید .‌بایستی تقاضای استردادسفته راازطریق دفترخدمات‌قضایی بخواهید

بستگی به مفاد قرارداد دارد ؛ ولی میتوانید با طرح دعوی استداد سفته ها به طرفیت شرکت اقدام نمائید .