میتونم بدلیل اهمال در انجام وظایف و سوء استفاده از شرکت و زیانده بودن ان درخواست مطالبه ضرر و زیان کنم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۵۵ #59156449

با سلام.
در شرکت با مسئولیت محدود ، صاحب ۵% سهم الشرکه و عضو هیئت مدیره هستم و برادرم با ۹۵% سهام ، مدیر عامل شرکت و دارای حق امضا و وکالت از طرف من است. کلا مرا در جریان امورات شرکت قرار نمیدهد و فقط و فقط برای گرفتن وام و امضا چک و سفته های ضمانت مرا ه زور مجبور به همکاری میکند. قصد واگذاری سهام و خروج از شرکت را دارم.
۱- چه کار انجام دهم که بعدا بدهی ها و خسارتهای احتمالی یا اقساط وامهای گرفته شده گریبان گیر من نشود و با حسابرسی شفاف بصورت کاملا قانونی از شرکت خارج شوم؟
۲- در صورتی که مدیر عامل چک های بی حساب و سفید امضا شرکت را برای امورات شخصی خود صرف کرده باشد ، من برای رفع مسئولیت از خود چکار میتوانم انجام دهم؟ ایا مسئولیت من به اندازه ۵% سهم الشرکه ( مبلغ ۵۰۰۰۰ تومان قید شده در اساسنامه) و فقط مربوط به تاریخی است که در شرکت سهامدار و عضو هیئت مدیره بوده ام؟ یا بعد ان نیز مسئولم؟!!
۳-در صورت تسویه نکردن وامهایی که از صندوق های پارک علم و فناوری گرفته شده ، و همینطور شکایت جهت برگشت خوردن چکها یا داشتن بدهکاری و مالیات و ... ، حسابها و اموال من هم ممکن است بعد از خروج از شرکت یا قبل آن توقیف شود؟ در صورت درخواست حسابرسی ، ممکن است به من گفته شود که برای خروج باید این مقدار ضرر و زیان به شرکت بپردازم؟!
در کل بهترین راه برای خروج از شرکت و خلاص شدن از ان چیست؟ ایا در صورت عدم خروج میتوانم درخواست انحلال شرکت را دهم یا وکالت خود را پس بگیرم یا او را از سمت مدیر عاملی و داشتن حق امضا برکنار کنم؟ یا به دلیل در جریان قرار ندادن امور از او شکایت کنم؟
با تشکر

مشاوره حقوقی تغییرات شرکت
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
از مجمع عمومی شرکت اقدام کنی

با سلام
می توانید چک و دیگر اسناد را امضاء نکنید تا مجبور شود شما را از شرکت خارج کند

بادرودوسلام ازمجمع عمومی شرکت اقدام نمایید.

با سلام و ادب

در پاسخ سوال اول :

اگر خروج شما همراه با انتقال به شخصی خارج از شرکت باشد همزمان سهم شرکه را به شخصی خارج از شرکا منتقل نمایید. علاوه بر خروج شریک ما ورود شریک جدید را خواهیم داشت که باید به تصویب مجمع عمومی فوق العاده برسد.این صورت جلسه باید در ثبت شرکتها توسط وکیل ثبتی ثبت شده و در روزنامه رسمی منتشر گردد.

در مورد بدهی ها :شریک در برابر بدهی های شرکت پس از خروج خود مسئولیتی نخواهد داشت.

اما اظهارنظر کامل و ارائه پاسخ مطلوب یازمند بررسی مدارک می باشد

با درود با دعوت مجامع میتوانید اقدام نمایید

از طریق مجمع عمومی شرکت اقدام نمایید