آیا میتوانم نسبت به قرارجلب که در دادیاری صادر شده است اعتراض بزنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۶۷ #59129370

آیا میتوانم نسبت به قرارجلب به دادرسی که دردادیاری صادر شده است اعتراض بزنم؟اینجانب متهم شده ام به تهدید وتوهین ومزاحمت تلفنی.چندروز پس از ابلاغ قرار جلب به دادرسی که توسط دادیاری ابلاغ شده است میتوانم اعتراض بزنم؟برای اعتراض به دفاتر قوه قضاییه مراجعه کنم؟

مشاوره حقوقی مزاحمت تلفنی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود
در هر جالت شما باید حضور پیدا کنید در دادگاه اگر نه از طریق مامور حکم‌جلب شمارو‌میگیرن و با مامور میان میبرنتون

اعتراض معنا ندارد . پرونده به دادگاه ارسال می شود . برای رسیدگی دادگاه تعیین وقت می شود و به شما ابلاغ می گردد دردادگاه حاضرشوید جهت دفاع